Muziekvereniging St. Caecilia Loosduinen
Muziek maak je samen


 

Welkom op onze site

Wat leuk dat u onze site bezoekt en we hopen natuurlijk dat u de gewenste informatie kunt vinden.

Bovenaan deze pagina staat een aantal keuzemogelijkheden, waaronder foto’s. Voor een nog beter beeld van de vereniging.

Voor uw vraag of opmerking kunt u te allen tijde het contactformulier gebruiken. We zullen u vervolgens telefonisch of via de mail een antwoord geven.


Een extraatje …

De Vriendenloterij heeft de vereniging verrast met een financieel extraatje, waar we heel blij van zijn geworden.


We zijn verhuisd

De voorbereidende werkzaamheden zijn al enige tijd aan de gang, uitgevoerd door ‘de papa’s’, en maakt het mogelijk om de instrumenten en de uniformen een plek te geven in de nieuwe kastruimte. Afgelopen vrijdag, de 24e februari, is onze barfaciliteit overgegaan naar lokaal 22, ons nieuwe onderkomen. Daar hebben we natuurlijk een beetje feestelijk moment van gemaakt, met dank aan de barcommissie

5073C0CA-4F5A-4553-A5E4-BB4455B1CB24
5073C0CA-4F5A-4553-A5E4-BB4455B1CB24En hoe verder na Covid-19

Vanwege de beperkende maatregelen als gevolg van deze pandemie lagen al onze muzikale activiteiten gedurende bijna 2 jaar zo goed als stil.

We hebben met onderbrekingen wel kunnen repeteren, maar daar bleef het dan ook bij. Dat een aantal leden heeft besloten om de vereniging te verlaten is een vervelend gevolg van dit alles. En de beste ledenwerving is toch met de vereniging 'de straat op' en je laten zien. En daar, medio mei 2022, zit enigszins schot in. De mogelijkheid om buiten op te treden is er, de leden hebben er zin in. 

Een optocht is nog niet voor ons weggelegd op dit moment, maar korte(re) muzikale activiteiten gaan we met veel plezier oppakken.

Niet onbelangrijk om te vermelden is het feit, dat de penningmeester ons gaat/ heeft verlaten per 1 mei om zich volledig te kunnen richten op het (aanstaande) moederschap. Dank aan Mandy voor al haar werk en het financieel in toom houden van de vereniging.

Haar taak wordt overgenomen door de combinatie Jolanda en Sander. En Hans heeft aangegeven zitting te willen nemen in het bestuur, dat is niet voor het eerst, om zo mee te helpen aan het voortbestaan van de vereniging. Want goed bestuur is het halve werk ....

In de afgelopen periode zijn er twee Leden van Verdienste bijgekomen: Helma Hoogland en Ron de Krieger. Beide bij gelegenheid van hun 50 jaar lidmaatschap/ jubileum.


AVG

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is ook bij onze vereniging van toepassing per 25 mei 2018. Rechts op elke pagina kunt u onze Privacy Policy inzien en/of downloaden.


Sinds 17 september 2022 bestaat de vereniging 105 jaar

Muziekvereniging St. Caecilia Loosduinen is opgericht, nadat in 1914 de muziekvereniging St. Ambrosius ermee ophield. Het was een gedenkwaardige dinsdagavond die bewuste 17 september 1917.

Was het eerst een fanfare, denk aan de beroemde film van Bert Haanstra, werd het na een kleine vijf jaar een harmonie.  Meer lezen ...

Momenteel bestaat de vereniging uit een drumfanfare, die eigentijdse muziek combineert met wat meer traditionele marsmuziek.

De continuïteit van de vereniging wordt enigszins gewaarborgd door onze enthousiaste Music Kids.
 Waar u ons kunt vinden op de vrijdagavond

(ga met de cursor naar de pin met de i voor het adres)