Muziekvereniging St. Caecilia Loosduinen
Muziek maak je samen


Welkom op onze site


Wat leuk dat u onze site bezoekt en we hopen natuurlijk dat u de gewenste informatie kunt vinden.

Voor uw vraag of opmerking kunt u te allen tijde het contactformulier gebruiken. We zullen u vervolgens telefonisch of via de mail een antwoord geven.

Covid-19

Vanavond, 19 juni 2020, is het zo ver. We gaan weer repeteren met elkaar na ruim 3 maanden wachten. Op gepaste afstand (1,5 en 2 meter), twee protocollen, doekje voor het condensvocht, handgel en desinfectiemiddel. En inmiddels in de grote studio (27).

Thank you for the music .... !


Rabo ClubSupport

Ook dit jaar zijn we weer aangenaam verrast met een bijdrage van onze 'Huissponsor' de Rabobank. Op vrijdag 18 oktober mochten we een cheque in ontvangst nemen voor een mooi bedrag, door leden van Rabobank bij elkaar gestemd. "Muziek maken" is ons doel en dit helpt ons daar heel goed bij. Iedereen heel hartelijk bedankt!


De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is ook bij onze vereniging van toepassing per 25 mei 2018. Rechtsonder op elke pagina kunt u onze Privacy Policy inzien en/of downloaden.


Sinds 17 september 2017 bestaat de vereniging 100 jaar

Muziekvereniging St. Caecilia Loosduinen is opgericht, nadat in 1914 de muziekvereniging St. Ambrosius ermee ophield. Het was een gedenkwaardige dinsdagavond die bewuste 17 september 1917.

Was het eerst een fanfare, denk aan de beroemde film van Bert Haanstra, werd het na een kleine vijf jaar een harmonie.  Meer lezen ...

Momenteel bestaat de vereniging uit een drumfanfare, die eigentijdse muziek combineert met wat meer traditionele marsmuziek.

De continuïteit van de vereniging wordt enigszins gewaarborgd door onze enthousiaste Music Kids.


Om de financiële middelen uit te breiden, is er een actie gestart genaamd 

De Club van Tien 

waarmee voor € 10,00 een tegeltje met de naam van de gulle gever wordt opgehangen aan de

‘Wall of Fame’ 

Wilt u ons steunen? Gebruik hiervoor het contactformulier en u krijgt uitleg hoe het werkt.


Op zaterdag 22 juni 2019 heeft onze vereniging onder een stralende zon deelgenomen aan de Taptoe Loosduinen. En daarna in de middag op uitnodiging van Albert Heijn een muzikaal intermezzo in Leidsenhage.

 


Waar u ons kunt vinden op de vrijdagavond

(ga met de cursor naar de pin met de i voor het adres)